Livrare și retur

Home » Livrare și retur
Livrare și retur

LIVRARE

Produse TzubyTOYS pot fi livrate in orice localitate de pe teritoriul Romaniei doar prin curier rapid.  

Taxa de livrare este de 20lei, iar comenzile de peste 300lei beneficiaza de transport GRATUIT.

Predarea coletelor catre firma expeditoare se realizeaza in maxim 72 de ore lucratoare. Odata predat coletul, majoritatea pachetelor ajung a doua zi lucratoare intre ore 9 si 15.

Pentru COMENZILE INTERNATIONALE plata se poate realiza doar in avans cu cardului iar costurile de livrare variaza in functie de greutatea coletului si a tarii de destinatie. Te rugam sa ne contactezi pentru mai multe informatii.

 

RETUR

Conform OUG nr. 34/2014, Cumparatorul are dreptul  de a returna produsul comandat  in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii, Vanzatorul obligandu-se  sa returneze contravaloarea produsului in 7 zile de la primirea produsului intr-un cont bancar desemnat de catre Cumparator.

Daca doresti returnarea partiala sau integrala a unei comenzi, te rugam, sa ne anunti in scris, la adresa de e-mail la hello@tzubytoys.ro.

 

SC TZUBY TOYS SRL  isi rezerva dreptul de a retine din pret taxele de transport si  un procent necesar in cazul in care produsul returnat nu mai poate fi vândut ca produs nou. Nu ne asumam raspunderea pentru colete care ajung deteriorate la noi din cauza ambalarii necorespunzatoare.

 

Conform legislației în vigoare, SC TZUBY TOYS SRL  isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor folosite, și a produselor care nu pot fi returnate din motive de igienă/protecția sănătății.

În cazul în care Cumpărătorul descoperă in momentul livrarii că  un produs are un defect de fabricație, cumpărătorul poate solicita o înlocuire sau returnarea banilor care au fost deja incasate fără alte compensații. Pentru aceasta, Cumparatorul trebuie sa ne anunte anunti in scris, la adresa de e-mail la hello@tzubytoys.ro in termen de 48 de ore de la primirea comenzii.

X