Despre noi

Home » Despre noi

DESPRE NOI

Tzuby TOYS a apărut din dorință de a avea în România jucării terapeutice pentru copii, cu scopul de a adresa o gamă de simptomatologii declanșate de factori traumatici (accident, divorț, separare, abandon, abuz, neglijare severă) dar și asociate altor factori.

Produsele create au la bază o vastă experiență în lucrul cu copiii cu istoric de traumă a Asociației Tzuby’s Kids, a cercetărilor și a programelor terapeutice dezvoltate de aceasta.  De la simptomatologii precum ADHD sau tulburare de procesare senzorială, până la simptomatologii mai specifice precum fobiile sociale, produsele Tzuby TOYS au fost gândite atât ca un ajutor acasă pentru părinți, cât și pentru lucrul individual la cabinetul psihologului sau a psihoterapeutului, sau pentru activitățile terapeutice de grup. 

Ne-am propus să realizăm produse de cea mai înalta calitate, căutând cei mai meticuloși furnizori cu cele mai bune materiale, atât din România cât și din Germania. Proiectam și producem în Romania, jucării prietenoase cu mediul din materiale ecologice, non-toxice și sigure pentru copii.

Tzuby TOYS este o afacere născută prin Asociația Tzuby’s Kids, a cărei misiune este de a se implica în promovarea adopţiei, a plasamentului familial şi de a sprijini integrarea copiilor în familii.

Profitul realizat se întoarce către această misiune, astfel, de fiecare data când cumperi un produs Tzuby TOYS, pui umăr la umăr cu noi către viziunea pe care o avem: O FAMILIE PENTRU FIECARE COPIL.

Bun venit în echipă!

X