Relax. You deserve it.

Home » Relax. You deserve it.

Pachetele “Relax” nu sunt doar un cadou, ci o selecție atentă de produse destinate să ofere un moment de relaxare din propriul confort al casei.

Fiecare element din cutiile cadou pe care le propunem a fost creat cu drag la noi în țară, cu grijă față de natură și pasiune pentru oameni. De la produsele senzoriale, până la produsele de îngrijire personală, fiecare articol a fost selectat pentru a-ți oferi o experiență nouă.

Ne dorim ca tu și angajații tăi să vă simțiți răsfățați și apreciați.

DEEP HEAT THERAPY COLLECTION​

Produsele din această colecție se bazează pe puterea parfumului natural al florilor de lavandă și a presiunii ușoare a semințelor de rapiță pentru a vă ajuta să vă gestionați mai bine stresul prin ameliorarea tensiunilor din corp. Ele pot fi încălzite în cuptorul cu microunde sau răcite în congelator, pentru o aplicare caldă sau rece pe corp, în funcție de starea pe care o doriți. Umplutura naturală de rapiță are o capacitate excelentă de stocare a căldurii și a temperaturilor reci datorită conținutului ridicat de ulei, iar mirosul florilor de lavandă este împrospătat la fiecare încălzire. Se pot folosi împreună cu alte uleiuri esențiale pentru a îmbogăți experiența senzorială.

Perna pentru ochi este o compresa ușoară care ia forma ochilor. Contribuie la ameliorarea durerilor de cap, la curățarea sinusurilor și a căilor nazale înfundate printr-o aplicare caldă și ajută la reducerea ochilor inflamați și a cearcănelor printr-o aplicare rece. Având un procent ridicat de flori de lavandă încurajează o stare generală de bine și facilitează un somn odihnitor

PERNA SENZORIALĂ PENTRU UMERI

Perna senzorială pentru umeri se aseamănă cu o pernă grea și se simte ca o îmbrățișare perfectă la sfârșitul unei zile de muncă, având un efect de masaj blând. Produsul este proiectat pentru a se așeza pe umeri, dar se adaptează cu ușurință la diverse părți ale corpului. Ajută la ameliorarea  durerilor de gât și de spate, a reumatismului și a crampelor.

TAPSAN COLLECTION

Colecția TAPSAN de produse de îngrijire personală este îmbogățită cu ingrediente naturale atent selecționate.  Transformă-ți rutina zilnică într-o experiență plăcută și îngrijește-ți pielea cu blândețe, folosind aceste produse de calitate.

SĂPUN NATURAL

LAPTE PUDRĂ DE BAIE

Săpun artizanal din ingrediente 100% naturale realizat prin metoda la rece cu uleiuri vegetale. Este potrivit pentru toate tipurile de piele lăsând-o moale și catifelată.

Disponibil în diverse sortimente.

LAPTE PUDRĂ DE BAIE

Laptele pudră de baie îngrijește, catifeleaza și hidratează pielea în timpul băii. Conține ingrediente naturale ce ajută la relaxare corpului și a muschilor.

Disponibil în diverse sortimente.

CANDLES WITH A MOOD

Mirosul lumânării parfumate nu doar îți învăluie simțurile, ci și stimulează zona cerebrală care controlează starea de spirit. 

De la eliberarea de energie pozitivă până la ameliorarea stresului, proprietățile lumânărilor parfumate pot aduce echilibrul dorit în viața ta, transformând fiecare moment într-o oază de relaxare.

LUMÂNARE PARFUMATĂ

Lumânările Incandllescent sunt fabricate din ingrediente non-toxice, biodegradabile. Ceara de soia pură  și esențele de calitate îmbunătăţesc calitatea flăcării şi a aromei emanate.

Disponibil în diverse sortimente, în borcane de 30ml sau 100ml.

KIT DE LUMÂNĂRI DIY

Descoperă arta relaxării active cu kit-ul nostru DIY de lumânări! Creează-ți propriile lumânări parfumate, fie în compania unei persoane dragi sau singur, pentru a experimenta o odă minunată a simțurilor și a elibera tot stresul. 

Disponibil în două variante de cantități.

PRODUSE PENTRU COPII

Copiii învață cel mai repede atunci când activitățile propuse le stimuleaza cât mai multe simțuri. Acest tip de explorare permite copilului să formeze conexiuni privind lumea înconjurătoare și lasă loc creativității, întrebărilor și discuțiilor. 

Cu această cutie specială de activități senzoriale, copilul tău se va bucura de o experiență unică de explorare, descoperire și dezvoltare a simțurilor, creativității și comunicării.

Fiecare activitate conține plastilină, orez colorat, jucării de modelat, diverse semințe și elemente decorative ce introduc copilul in povestea dorită. Aceasta este potrivită copiilor între 3 și 12 ani.

CORONIȚA TZUBY

Coronița Tzuby este un produs drag nouă care reprezintă proiecția fizică, palpabilă a simbolului Tzuby.

Tzuby TOYS a apărut din dorința de a fi un ajutor în familiile cu copii din România prin jucării terapeutice.

ALL IS CALM

Pernă senzorială pentru ochi

Săpun natural

Lumânare parfumată 30 ml

140 LEI

HEATED COLLECTION

Pernă senzorială pentru ochi

Pernă senzorială pentru umeri

Lapte pudră de baie

270 LEI

RELAX AT HOME

Pernă senzorială pentru ochi

Pernă senzorială pentru umeri

Lapte pudră de baie și săpun natural

Lumânare parfumată 100 ml

340 LEI

KIT DE LUMANARI DIY
(CUTIA MARE)

KIT-ul conține toate ingredientele necesare pentru a-ti crea si personaliza propria lumanare.
Din aceste cantități disponibile poți realiza două lumanări in borcanele destinate dar având ceară în plus, te încurajăm să reciclezi și alte recipiente.

Activitatea este potrivită adolescenților dar si copiilor de peste 7 ani ajutați fiind de un adult.

130 LEI

CUTIA PENTRU CEI MICI

Activitate senzoriala

Coronita Tzuby

Încurajează-ți angajații să petreacă timp cu copiii lor în vacanța de Crăciun prin una din activitățile senzoriale pe care le-am creat. Poți alege o temă prestabilită sau putem crea una personalizată.

270 LEI

REDUCERE DE 20%

la pachetele standard pentru comenzile plasate până pe
4 noiembrie.

REDUCERE DE LA 5%

pentru comenzile de peste 50 pachete

Livrarea se realizează începând cu data de 15 Decembrie. Transportul este gratuit în București și Ilfov la o locație și la prețuri avantajoase în restul localităților din România.

De asemenea, avem posibilitatea de a trimite cadourile individual angajatilor prin curierat rapid.

Fiecare pachet conține o felicitare de Crăciun și o scrisoare din partea companiei.

Putem personaliza fiecare cutie în funcție de preferințele și bugetul tău și te putem ajuta și cu alte elemente ce nu fac parte din oferta noastră.

Ne găsești pe email și whatsapp pentru intrebari, comenzi sau mai multe informații. hello@tzubytoys.ro 0734 777 770 Completeaza formularul pentru o ofertă de pret. Te vom contacta in cel mai scurt timp.
proiect realizat de in colaborare cu
proiect realizat de
in colaborare cu

Brand-ul “Relax. You deserve it.” a fost creat dintr-o colaborare dragă cu mici firme locale care împărtășesc aceeași misiune prin profiturile lor: de a sprijini copiii din sistem și integrarea lor în familii. Prin achiziționarea acestui kit, nu doar că oferi un moment de răsfăț, dar sprijini și comunitățile locale care au un scop și contribuie în societate.

X